logo1839
  • Català
  • Español

Revisió

La Revisió de l’Accessibilitat de la pàgina web de COMERÇ I INDÚSTRIES ALBAREDA, S.A. (www.farinera-albareda.com) és el resultat de la implantació, amb el màxim de correctesa possible atenent a la tecnologia emprada, de la normativa WCAG 2.1 en matèria d’accessibilitat i d’acord amb els annexos de la norma UNE-EN 301 549:2022.

Resultat de la validació manual: Parcialment conforme

ACCÉS ALS ENLLAÇOS, DESACTIVACIÓ D’ANIMACIONS I CONTROL SOBRE LA MIDA DEL TEXT

L’ordre de tabulació (Tecla: [tab]) dels enllaços s’ha establert amb un ordre coherent per a facilitar el desplaçament a les persones amb mobilitat reduïda.

En aquesta web es respecta la preferència de “propietat de moviment reduït” que pot establir un usuari. Si un usuari ha definit alguna de les opcions següents, els efectes de moviment es desactivaran per a aquest usuari:

Per tal de facilitar la lectura dels continguts de la web a persones amb poca visibilitat, la web de COMERÇ I INDÚSTRIES ALBAREDA, S.A. està preparada per tal que els usuaris puguin ajustar el text a la mida que els hi resulti més còmode per a la seva lectura.

Mozilla Firefox

Incrementar la mida de la pàgina:

Reduir la mida del text:

Tornar a la mida normal:

Microsoft Edge i Google Chrome

A través del menú:

Mitjançant el teclat i el ratolí:

Si sorgís algun problema en l’accés als continguts o se’ns vol comunicar qualsevol suggeriment, se’ns pot fer arribar a través de l’adreça de correu electrònic: albareda@farinera-albareda.com