logo1839
  • Català
  • Español
Farines

força

Es caracteritzen per una elevada absorció i molt alt contingut i qualitat de gluten.

Farines Força.

Farines Força.

Farines Força. A Farinera Albareda, les farines de força són un dels nostres productes més destacats, elaborades amb un rigorós control de qualitat. Des del 1909, la nostra empresa ha estat un referent en la indústria de la farina a Manresa. El procés de fabricació comença amb un control de qualitat exhaustiu realitzat al nostre laboratori propi. Aquí, assegurem que el gra tingui les característiques òptimes per obtenir una farina de qualitat superior. Mesurem diversos paràmetres, com la proporció de gluten, la tenacitat i l’elasticitat, per garantir que la farina sigui ideal per a panificacions industrials i artesanals.

Un dels factors clau en la producció de les nostres farines de força és la consideració de les condicions climàtiques. Per exemple, si el blat ha germinat a causa del clima, aquest és un factor important que pot afectar els paràmetres de qualitat de la farina. Després del control inicial, el gra es dirigeix a la zona de recepció, on es pesa i s’emmagatzema en sitges. A continuació, passa per un procés de neteja per eliminar qualsevol impuresa.

El següent pas és la zona de fabricació, on una estructura de molins amb cilindres estriats transforma el gra en sèmoles i farina. En aquest procés, es separa la pell més externa del gra de blat de l’endosperma, generant un subproducte ric en fibra conegut com a segó, que s’utilitza per enriquir els pinsos destinats a l’alimentació animal.

Finalment, la farina passa per un altre control de qualitat al laboratori per assegurar que el producte final compleixi amb les nostres altes expectatives. A Farinera Albareda, estem compromesos a oferir productes de la màxima qualitat, i les nostres farines de força són un clar exemple d’aquest compromís.

Farina força 400

Farines convencionals Farina força 400 - Farinera Albareda

Procés i productes

Pastisseria, brioixeria,
pasta de full…

Característiques

W = 400
P/L = 0,90

Farina força 350

Farines convencionals Farina força 350 - Farinera Albareda

Proces i productes

Brioixeria, pastisseria,
pa de motllo…

Característiques

W = 350
P/L = 0,70

Farina força 300

Farines convencionals Farina força 300 - Farinera Albareda

Proces i productes

Brioixeria,
pastisseria.

Característiques

W = 300
P/L = 0,70