logo1839
  • Català
  • Español
Mix

integral

Mix integral: Les Farines Integrals, de forma independent al seu % d’extracció conserven totes les propietats
nutricionals i dietètiques del gra de blat sencer. 

Són riques en fibra vegetal, proteïnes, vitamines i sals minerals.

Mix integral

La Qualitat i Versatilitat que el Vostre Negoci Necessita

A Farinera Albareda, ens enorgulleix ser el vostre proveïdor de confiança per a farines convencionals. Amb anys d’experiència en la indústria de la farinera, hem establert un llegat de qualitat i confiança que és inigualable. Oferim una àmplia gamma de farines convencionals que són perfectes per a una varietat d’aplicacions culinàries, des de la panificació industrial i artesanal fins al pa de motlle i integral, passant per la pastisseria, la brioixeria i la xurreria.

Versatilitat i Qualitat en Cada Gra
Les nostres farines convencionals són meticulosament seleccionades i processades per garantir la màxima qualitat i versatilitat. Utilitzem mètodes de producció avançats i controls de qualitat rigorosos per assegurar que cada lot de farina compleixi amb els nostres alts estàndards. Això fa que les nostres farines siguin l’elecció perfecta per a professionals que busquen ingredients de confiança per als seus projectes culinaris.

Sostenibilitat i Procedència
Estem compromesos amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. Per això, treballem estretament amb els nostres proveïdors per assegurar que els ingredients que utilitzem siguin sostenibles i provinguin de fonts responsables. Aquest compromís no només garanteix la qualitat del producte final, sinó que també contribueix a un futur més sostenible per a tots.
Servei al Client d’Excel·lència
A més de proporcionar productes de qualitat superior, també ens enorgulleix oferir un servei al client excepcional. Des del moment en què realitzeu la vostra primera consulta fins a l’entrega del producte, el nostre equip està dedicat a assegurar que la vostra experiència amb nosaltres sigui tan eficient i agradable com sigui possible. Estem compromesos a entendre les vostres necessitats específiques i a proporcionar solucions que us ajudin a aconseguir els vostres objectius empresarials i culinaris.

Farina integral 100%

Farina integral 100%

Proces i productes

Tota classe de pans
(baguetes, pagès…)

Característiques

W = 180-200
P/L = 0,40-0,60

Farina integral 90%

Farina integral 90%

Proces i productes

Tota classe de pans
(baguetes, pagès…)

Característiques

W = 180-200
P/L = 0,40-0,60

Farina integral 80%

Farina integral 80%

Proces i productes

Tota classe de pans
(baguetes, pagès…)

Característiques

W = 180-200
P/L = 0,40-0,60