logo1839
  • Català
  • Español
Altres

farines

Altres farines, com ara la d’espelta, la d’espelta integral, la persa i la de sègol

Altres farines

Altres farines. A Farinera Albareda, la nostra oferta no es limita a les farines convencionals. També tenim una selecció meticulosa d’altres tipus de farines, com la farina d’espelta i la farina integral, que estan guanyant popularitat entre els consumidors que busquen alternatives més saludables.

Farina d’Espelta: Un Tresor Antic
La farina d’espelta és apreciada per les seves excel·lents propietats nutricionals. Rica en fibra, proteïnes i minerals com el ferro i el zinc, aquesta farina és una opció versàtil per a una àmplia gamma d’aplicacions culinàries, des de la panificació fins a la pastisseria i plats salats.

Farina Integral: Nutrició en Cada Gra
La farina integral és una altra opció saludable que ofereix un perfil nutricional més complet. Conservant tots els components del gra, incloent el germen i el salvat, aquesta farina és rica en nutrients i fibra. És ideal per a la preparació de pans, galetes i altres productes de forn que requereixen una textura i un sabor únics.

Sostenibilitat i Qualitat
Ens comprometem a seguir pràctiques sostenibles i responsables en la producció de totes les nostres farines. Aquest enfocament no només garanteix la qualitat dels nostres productes, sinó que també contribueix a un futur més sostenible.

Servei al Client d’Excel·lència
La nostra dedicació a la qualitat no s’acaba amb els nostres productes. Oferim un servei al client d’excel·lència, amb un equip d’experts sempre a punt per respondre a les vostres preguntes i proporcionar orientació personalitzada. Estem aquí per ajudar-vos a fer la millor elecció per al vostre negoci o projecte culinari.

Innovació i Desenvolupament
A Farinera Albareda, estem constantment investigant i desenvolupant noves varietats de farines per satisfer les necessitats del mercat. Això ens permet oferir una gamma de productes que són tant innovadors com tradicionals, assegurant que sempre teniu accés a les millors opcions disponibles.

Farina d'espelta

Altres farines - Farina d'espelta - Farinera Albareda

Procés i productes

Tots els processos de
fermentació controlada.

Característiques

W = 130-160
P/L= 0,20-0,25

El segó procedeix de les cobertes exteriors del gra de blat. És molt ric en fibra vegetal, proteïnes, sals minerals i vitamines.

Farina d'espelta integral

Altres farines - Farina d'espelta integral - Farinera Albareda

Procés i productes

Tots els processos de
fermentació controlada.

Característiques

W = 130-160
P/L= 0,20-0,25

L’espelta és anomenada escanda, blat salvatge o blat verd ja que la seva aparença és menys delicada que la d’altres blats i el seu sabor és molt més fort.

Farina Persa

Altres farines - Farina Persa - Farinera Albareda

Proces i productes

Tota classe de pans.(Baguetes, pagés, etc.)

Característiques

W = 100-120
P/L= 0,25-0,30

Farina equilibrada que s’adapta a tots els processos de panificació.


Farina de sègol

Altres farines - Farina de sègol - Farinera Albareda

Proces i productes

Pans i xapates 
 

La Farina de Sègol es pot usar sola o barrejada amb qualsevol proporció amb farina de blat per a obtenir tota mena de pans especials. Afegida en petita proporció millora el gust, aroma i textura del pa.