logo1839
  • Català
  • Español

Qui som?

Qui som?

La Qualitat i Versatilitat que el Vostre Negoci Necessita

A Farinera Albareda, ens enorgulleix ser el vostre proveïdor de confiança per a farines convencionals. Amb anys d’experiència en la indústria de la farinera, hem establert un llegat de qualitat i confiança que és inigualable. Oferim una àmplia gamma de farines convencionals que són perfectes per a una varietat d’aplicacions culinàries, des de la panificació industrial i artesanal fins al pa de motlle i integral, passant per la pastisseria, la brioixeria i la xurreria.

Versatilitat i Qualitat en Cada Gra
Les nostres farines convencionals són meticulosament seleccionades i processades per garantir la màxima qualitat i versatilitat. Utilitzem mètodes de producció avançats i controls de qualitat rigorosos per assegurar que cada lot de farina compleixi amb els nostres alts estàndards. Això fa que les nostres farines siguin l’elecció perfecta per a professionals que busquen ingredients de confiança per als seus projectes culinaris.

Sostenibilitat i Procedència
Estem compromesos amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. Per això, treballem estretament amb els nostres proveïdors per assegurar que els ingredients que utilitzem siguin sostenibles i provinguin de fonts responsables. Aquest compromís no només garanteix la qualitat del producte final, sinó que també contribueix a un futur més sostenible per a tots.
Servei al Client d’Excel·lència
A més de proporcionar productes de qualitat superior, també ens enorgulleix oferir un servei al client excepcional. Des del moment en què realitzeu la vostra primera consulta fins a l’entrega del producte, el nostre equip està dedicat a assegurar que la vostra experiència amb nosaltres sigui tan eficient i agradable com sigui possible. Estem compromesos a entendre les vostres necessitats específiques i a proporcionar solucions que us ajudin a aconseguir els vostres objectius empresarials i culinaris.

Farinera Albareda,

més de cent anys d'experiència

L’empresa està ubicada en un edifici d’arquitectura modernista que va ser una de les construccions industrials més importants de les dues primeres dècades del segle XX a Manresa i és obra de l’arquitecte ALEXANDRE SOLER I MARCH.

El 1909, els germans Albareda van iniciar l’activitat de producció de farina a Manresa. El 1921 es va  constituir en Societat Anònima, com a COMERÇ I INDÚSTRIES ALBAREDA, S.A. fins a dia d’avui.

Inici - Farinera Albareda
Qui som? - Farinera Albareda

Innovant en farines,

des de Manresa al món

Gràcies a la nostra situació a la Catalunya Central i a la proximitat a les comarques de l’Anoia, Berguedà, Osona, Solsonès, Segarra, Barcelonès i al sud de França; ens permet respondre a les exigències i demandes d’arreu de Catalunya, així com al consum del mercat espanyol i del sud de França.