logo1839
  • Català
  • Español
Farines

Tritordeum

Baix contingut en gluten i elevats nivells de fibra.

Tritordeum és un nou cereal natural (no transgènic). Creat de la combinació de blat dur (Triticum durum) i ordi silvestre (Hordeum chilense) que destaca per les seves propietats nutricionals i organolèptiques.

Més informació a www.tritordeum.com

Farines Tritordeum

La Qualitat i Versatilitat que el Vostre Negoci Necessita

A Farinera Albareda, ens enorgulleix ser el vostre proveïdor de confiança per a farines convencionals. Amb anys d’experiència en la indústria de la farinera, hem establert un llegat de qualitat i confiança que és inigualable. Oferim una àmplia gamma de farines convencionals que són perfectes per a una varietat d’aplicacions culinàries, des de la panificació industrial i artesanal fins al pa de motlle i integral, passant per la pastisseria, la brioixeria i la xurreria.

Versatilitat i Qualitat en Cada Gra
Les nostres farines convencionals són meticulosament seleccionades i processades per garantir la màxima qualitat i versatilitat. Utilitzem mètodes de producció avançats i controls de qualitat rigorosos per assegurar que cada lot de farina compleixi amb els nostres alts estàndards. Això fa que les nostres farines siguin l’elecció perfecta per a professionals que busquen ingredients de confiança per als seus projectes culinaris.

Sostenibilitat i Procedència
Estem compromesos amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. Per això, treballem estretament amb els nostres proveïdors per assegurar que els ingredients que utilitzem siguin sostenibles i provinguin de fonts responsables. Aquest compromís no només garanteix la qualitat del producte final, sinó que també contribueix a un futur més sostenible per a tots.
Servei al Client d’Excel·lència
A més de proporcionar productes de qualitat superior, també ens enorgulleix oferir un servei al client excepcional. Des del moment en què realitzeu la vostra primera consulta fins a l’entrega del producte, el nostre equip està dedicat a assegurar que la vostra experiència amb nosaltres sigui tan eficient i agradable com sigui possible. Estem compromesos a entendre les vostres necessitats específiques i a proporcionar solucions que us ajudin a aconseguir els vostres objectius empresarials i culinaris.

Farina Tritordeum

Farina Tritordeum

Procés i productes

Tota classe de pans.
(Baguetes, pagés, etc.)

Característiques

W = 80-110
P/L= 0,40-0,50

Farina Tritordeum integral

Farina Tritordeum integral

Procés i productes

Tota classe de pans.
(Baguetes, pagés, etc.)

Característiques

W = 80-110
P/L= 0,40-0,50

Propietats

nutricionals

El nivell de proteïnes indigeribles del gluten (gliadines) del Tritordeum és menor que la del blat comú. Això el fa més digerible i saludable, i una gran opció per les persones amb intolerància alimentaria. Conte gluten i no és apte per celíacs.

Tritordeum té una proporció més elevada de fibra dietètica que el blat comú amb efectes positius sobre la salut cardiovascular.

Els carbohidrats majoritaris són els arabinoxilans (que ajuden a enfortir el sistema immunitari) i els fructans (que tenen acció probiòtica per mantenir la flora intestinal).

Té 10 vegades més de luteïna (un antioxidant relacionat amb la salut ocular) que el blat comú.

Té més àcids grassos que el blat, això fa que pateixi menys enranciment. I també té més contingut en àcid oleic monoinsaturat (considerat el més important de la dieta mediterrània per reduir el risc de patir malalties cardiovasculars).

Propietats

reològiques

La farina de Tritordeum és fàcil de treballar, molt extensible, requereix poc amasat i fermentacions moderades. I és apta per elaborar tota classe de pans, brioxeria, galetes, pastes, pizzes i snacks. Té un gust dolç, una aroma agradable y un atractiu color daurat (degut a la luteïna).

Disposem de farina de tritordeum molta en cilindres.

Farina Tritordeum eco

Procés i productes

Tota classe de pans.
(Baguetes, pagés, etc.)

Característiques

W = 80-110
P/L= 0,40-0,50

Farina Tritordeum integral eco

Procés i productes

Tota classe de pans.
(Baguetes, pagés, etc.)

Característiques

W = 80-110
P/L= 0,40-0,50

L’agricultura ecològica, també coneguda com agricultura biològica o orgànica, es diferencia de la tradicional en els mètodes d’explotació, que són més respectuosos amb el medi ambient. Es tracta d’una agricultura menys extensiva que no utilitza elements químics com fertilitzants inorgànics, plaguicides o antibiòtics, ni llavors transgèniques o modificades genèticament. Aquesta tècnica se substituïx per tècniques integrades en el sistema agrari que contribuïxen a preservar les espècies i varietats autòctones i la diversitat biològica, tant agrícola com silvestre.

Aquest tipus de cultius disminuïx la contaminació de les aigües subterrànies i dels sòls gràcies a l’ús de fertilitzants orgànics de baixa solubilitat usats en quantitats adequades. A més, l’agriculturacològica provoca un augment de la biodiversitat, ja que es tracta d’una producció que usa com una de les seves eines la biodiversitat natural.

L’agricultura ecològica prescindeix de procediments químics com fertilitzants, plaguicides o antibiòtics.